onsdag den 19. december 2012

Veloverstået praktik


Så er min 4.årspraktik slut, det har været en spændende, udfordrende, presset, lærerig og hyggelig praktik. Jeg har taget nogle billeder af det eleverne har fået kreeret i mine forløb.



 

 

 

Filt julepynt i 4. klasse

Nisserne blev dekoreret på forskelligvis afhængigt af, hvor lang eleverne var nået, og hvad de havde lyst til. Nogle piger kastede sig over nålefiltning, og fik lavet blomster, sommerfugle og pakker.
Filtning var et emne som virkelig hittede, faktisk både hos pigerne og drengene. Ulden var til tider dum og irriterende ifølge eleverne, men alle fik lavet en nisse og et juletræ, som de var glade for
I slutning af min sidste lektion kommer en pige op til mig og spørger, hvor man kan købe filtenåle, uld og skumplader til nålefiltning, så kun kan fortælle sin mor, hvad hun ønsker sig i julegave. Hun havde været effektiv i den sidste time og fik både lavet pletter på nissehuen, nålefiltet en sommerfugl og en blomst. Så det var lige noget for hende. Skønt at eleverne synes, at det man laver spændende og gerne vil arbejde mere med det, selvom tiden i skolen er knap.
Vildnissen






 

 Hylde i 5 klasse

Eleverne havde fri mulighed for at bestemme udskæringerne på hyldeknægtene og om hylden skulle males eller ikke.



 
 
 
Det var desværre ikke alle som nåede at blive færdige med deres hylder. En del elever havde nogle nøgler og andre projekter, de var begyndt på, og som de gerne ville have lavet færdigt til julegaver, derudover ramlede vi ind i al julehyggen, klippe-klistre-dage og hvad der ellers hører til, når man nærmer sig julen.
Eleverne startede med at tegne skitser af deres hyldeknægte, som de arbejdede udfra.





 

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det dejligt ud Clara. Hvor mange lektioner havde du med dem hvis du allerede er færdig?

    Håber du har haft en dejlige jul ;)
    Stine

    SvarSlet
  2. Jeg havde 4 dobbeltlektioner i håndarbejde og 6 dobbeltlektioner i sløjd. Men kunne have brugt mange flere lektioner, skulle have haft 5 dobbeltlektioner i håndarbejde og 10 i sløjd. Men men men sløjd lå mandag og fredag, og de der fredage bliver indraget til alt muligt, som ikke har noget med sløjd at gøre...

    Men eleverne fik lavet nogle fine og sjove ting alligevel :)

    Håber også du har haft en dejlig og hyggelig jul :)

    Clara

    SvarSlet